Продукти дріжджової закваски:
— збільшує сухість і гладкість тіста безпосередньо після замішування і під час обробки;
— поліпшувач і стабілізатор тіста в період вистоювання;
— покращує обсяг випеченого виробу;
— збільшує хрустку скоринку випеченого хліба з усіх видів борошна;
— в тісті діє як стабілізатор;
— в хрусткому хлібі (рогаликах) покращує об’єм і збільшує утворення тріщин під час першого етапу випічки.
Збільшує об’єм тіста в хлібобулочних виробах. Збільшує термін придатності.
Емульгатор Admul Datem 1997 (Адмул Датем 1997) є ефіром діацетілвинної кислоти моно- і дигліцериди.
Отриманий з гідрогенізованої рослинної олії (сировина – пальма).
25 кг мішок
0,2%-0,4%