Емульгатор Admul MG 60-04 (Адмул МГ 60-04)
Код: 20070726 В наявності
Характеристика

Під час введення замінника молочного жиру утворюється надмірна кількість молока, яка так чи інакше зазнає сепарування, оскільки зі збільшенням введення замінника молочного жиру зростає потреба в знежиреному молоці, також буде отримано еквівалентна кількість замінника молочного жиру, що вводиться, кількість високожирних рослинних вершків, які можуть бути використані для виробництва натурального вершкового масла.

 

В результаті правильно підібраних фізико-хімічних характеристик, зокрема температури плавлення, вмісту твердих тригліцеридів, жирно-кислотного складу, а також комплексу емульгуючих добавок, замінники молочного жиру дають ряд переваг як в готовому продукті, сирі, так і в процесі його виробництва.

 

Використання емульгаторів і стабілізаторів структури у виробництві твердих сирів з частковою або повною заміною молочного жиру на рослинні або замінники молочного жиру дозволяє регулювати консистенцію сирного тіста.

 

Емульгатор Admul MG 60-04, використовують у виробництві твердих сичужних сирних продуктів для надання тісту еластичності, зниження грубої або консистенції, яка колиться. Його вносять у розплавлений рослинний жир або замінник молочного жиру при температурі не нижче 60-65°С. Далі технологічний процес ведуть згідно з вимогами нормативної документації на конкретний вид продукту.

 

Наприклад, для твердого сиру жирністю 50%, дозування емульгатора становить:
— Admul MG 60-04 – 0,3% (3 кг на тонну)

 

Ці ж емульгатори використовуються у виробництві різних видів плавлених сирів для надання необхідної консистенції продукту. Вони надають плавленому сиру еластичну консистенцію, глянець, пов’язує жир з водною і білкової фазою, стабілізують структуру і підвищують твердість плавлених сирів. Їх вносять безпосередньо в плавильний котел при завантаженні сировини і далі плавлення ведуть з дотриманням технологічної схеми виробництва.

 

Головними перевагами під час виробництва твердих сирів із заміною молочного жиру на рослинний замінник, застосування в рецептурі емульгаторів є:

 

— збільшення термінів зберігання готового продукту, у середньому 1,0-1,5 місяця, за рахунок високої стійкості до окислювальних процесів замінників молочного жиру;
— зменшення строків дозрівання твердих сирів, за рахунок використання рослинної сировини, що сприяє прискоренню процесів дозрівання, виключаючи можливість розвитку вад сиру.

 

Головним фактором, який дає можливість зменшити термін дозрівання сиру, є різнокислотний тригліцеридний склад використовуваного у виробництві замінника молочного жиру. В результаті в голівці дозріваючого сиру йдуть більш інтенсивно масообмінні та мікробіологічні процеси, що і сприяє збільшенню швидкості дозрівання готового продукту, при цьому жирова частина сиру не гіркне через окислювальну стійкість замінника молочного жиру.

E471
Залишились питання? Хочу консультацію Замовити
Призначення

— Емульгатор “вода в маслі” в столових маргаринах;

 

— Спінюючий і антикомковий агент в пекарських маргаринах і шортенінгах;

 

— Аеруючий агент в морозиві або в кремоподібних продуктах;

 

— Жувальна гумка.

 

Стабілізує емульсію, збільшує пластичність, покращує текстури, знижує пост-кристалізацію.

Опис

Емульгатор Admul MG 60-04 (Адмул МГ 60-04) є сумішшю моно- і дигліцеридів жирних кислот, виготовлених з гідрогенізованої пальмової олії.

Упаковка

25 кг бумаж. мішок

Дозування

0,3%-0,4%

Вам може бути цікаво Продукція компанії
Нікелевий каталізатор ПРИКАТ 9910
Код: В наявності
Дізнатися більше
Нікелевий каталізатор ПРИКАТ 9908
Код: В наявності
Дізнатися більше
Взбивний агент Hyfoama VPN (Хайфома ВПН)
Код: В наявності
Дізнатися більше
Емульгатор Admul SSL 1078 (Адмул SSL 1078)
Код: В наявності
E481
Дізнатися більше
..

Зворотнiй зв'язок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом

Ваше ім'я
E-mail
Телефон