— Безалкогольні напої: піностворюючий інгредієнт;
— Морозиво, Ice Milk, Mellorine і Soft Serve: зберігає сухість, може додаватися в ємність з ароматизатором або під час витримки;
— Щербет: забезпечує сухість і текстуру;
— Піногасники, плавлені продукти: використовується поодинці або в поєднанні з Адмул S60 як піногасний компонент;
— Шортенінг, споживач: використовується поодинці або в поєднанні з моно- і дигліцеридом для поліпшення якості смаження і кексів;
— Вітамінна і вітамінно-мінеральна добавка: дозволяє підготувати водорозчинні вітамінні і вітамінно-мінеральні рецептури;
— Розсоли і солоні продукти: диспергує ароматизатори та барвники;
— Соуси: покращує стабільність емульсії, термін зберігання і контроль в’язкості;
— Дріжджі: диспергуючий інгредієнт – косметологія.
Покращує якість смаження в маргаринах. Зменшує утворення піни.
Харчовий емульгатор Admul T80 K (Адмул Т80 К) являє собою поліоксиетилен (20) сорбітан моноолеат.
20 кг каністра
0,1%-0,2%