— Комплексоутворювач крохмалю в борошняних продуктах і картопляному порошку (сухому картопляному пюре);
— Спінюючий агент в кондитерських гелях;
— Емульгатор “вода в маслі” в столових маргаринах;
— Спінюючий і антикомковий агент в пекарських маргаринах і шортенінгах;
— Аеруючий агент в морозиві або в кремоподібних продуктах;
— Антикомковий агент в кондитерських виробах.
Стабілізує кристалічну решітку, збільшує термін зберігання виробів в пекарських маргаринах і сумішах.
Емульгатор Myverol 18-04 К (Майверол 18-04 К) є сумішшю моно- і дигліцеридів жирних кислот, виготовлених з повністю гідрогенізованої пальмової олії.
25 кг мішок
0,3%-0,4%